Kelds Nedbrydning ApS
Admin


Kelds Nedbrydning

v/Keld Regner Jørgensen
Teglvænget 163 B
7400 Herning
Tlf: 40 32 02 14
Mail: keld@kelds-nedbrydning.dk
www.kelds-nedbrydning.dk

Om os


Dieselhuset i Herning var stedet, hvor jeg i sin tid blev udlært som lastbilsmekaniker. Derefter kom jeg direkte ind i min fars entreprenørfirma, Regner Jørgensen. Min far  begyndte i branchen tilbage i 1955. I 1974 blev han kompagnon i Herningfirmaet Colman & Co. Fire år senere valgte ejerkredsen at afvikle firmaet på grund af datidens økonomiske krise.

- Min fars tredjedel blev afregnet i firmaets maskinpark, og dem brugte han som basis i sit eget selvstændige firma, da han grundlagde det i 1978, fortæller Keld Regner Jørgensen.

I 1990 kom jeg ind i firmaet som maskinfører, og her var jeg ansat indtil 1999, hvor jeg startede for mig selv. Min fars firma bredte sig over mange grene af entreprenørbranchen, men jeg havde mit eget fokus.

- Jeg satsede fuldt ud på nedbrydning, og det har også været min hovedbeskæftigelse, indtil krisen kom. Siden da har der været for få af den slags opgaver i det midtjyske, hvor jeg arbejder, så jeg har også prioriteret maskinudlejning og jord- og kloakarbejde. Stort set hele paletten beskæftiger jeg mig med nu.

Vi er kun jeg selv og min hustru Tina på kontoret - og derfor kan begrænsningerne være mange, men det har vi også en løsning på, da vi er en fjerdedel af et samarbejdsnetværk med forskellige specialer. Dermed kan vi også selv byde ind på kloakopgaver, da vi har en autoriseret kloakmester i netværket.

- Vi spænder bredt, og alle hjælper hinanden i de store opgaver. Alt, hvad jeg får tilbudt, og som jeg kan se noget fornuftigt i, byder jeg på. Jeg hygger mig med adspredelsen. Jeg arbejder hele tiden nye steder, og jeg kan godt lide afvekslingen.

Dermed ligger det også i kortene, at nedbrydning ikke længere er eneste fokusområde. Men jeg har på ingen måde sluppet faget, som er noget særligt for mig.

- De lokale i Herning kender mig nok mest som nedbryder, da jeg var en af de første, som rigtig slog igennem på området her i byen. Jeg har været med hele vejen med det øgede miljøfokus, og jeg er imod de, der tror, at det bare er et spørgsmål om at hælde affaldet i et hul i jorden. En grundig sortering af alle materialer er standard for os.

Kelds Nedbrydning
Kelds Nedbrydning
Kelds Nedbrydning
Kelds Nedbrydning
Kelds Nedbrydning